Redogörelse för webbplatsens tillgänglighet

Här beskriver vi vilka brister som finns i tillgänglighet för burlovinfo.se. Här får du också information om hur du kan kontakta oss om du upptäcker brister.

Burlövs kommun strävar efter att webbplatsen ska kunna uppfattas, hanteras och förstås av alla användare, oavsett om du har en funktionsvariation och oberoende av vilka hjälpmedel du använder. Burlövs kommun har som mål att uppnå grundläggande tillgänglighet genom att följa WCAG 2.1.

Några brister

På följande punkter brister burlov.se i tillgängligheten:

  • Vi erbjuder inga möjligheter till att hoppa förbi återkommande material vid navigation med tangentbordet.
  • Det går inte att förstora webbplatsens textinnehåll till 200 % utan att information eller funktion går förlorad.
  • Viss funktionalitet för tabeller, grafer och modeller går förlorad vid användandet av skärmläsare.

Kontakta oss om du upplever hinder

Kontakta oss om du på grund av ovanstående, eller av andra brister, hindras från att ta del av vår digitala service. Vi kommer att försöka åtgärda problemen och se till att du får den digitala service du har rätt till. Du kan kontakta oss på e-post: kommunikation@burlov.se.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur Burlövs kommun hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och påtala det.

Denna hemsida använder så kallade cookies. Genom att fortsätta besöka denna sida godkänner du användandet av cookies.   Läs mer